Според представители на движението това представлява риск в страната да попаднат

...
Според представители на движението това представлява риск в страната да попаднат
Коментари Харесай

Ние идваме: Правителството да реши дали да допуска в страната мигранти, които отказват мобилизация в Русия

Според представители на придвижването това представлява риск в страната да попаднат представители на съветските служби

От гражданско придвижване: " Ние идваме " разгласиха послание към партии и държавни институции по отношение на ескалацията на военния спор сред Русия и Украйна. Ето какво гласи то: 

Във връзка с следващата, с нищо непредизвикана ескалация на опасност от режима “Москва “, “Ние идваме ” се обръща към политическите партии, участници в изборите, с искане да се приключи популисткия прочит на войната против Украйна и цивилизования свят. Не си коства всеки глас допълнително, с цел да се получи утвърждението на публиката, по отношение на рисковете за националната ни сигурност. Припомняме, че България като страна е оповестена за зложелател от режима на Путин.

Срещу нас бе осъществена намеса към държавни институции, бяха разкрити шпионски мрежи, осъществени опити за ликвидиране, офанзива над военни хранилища, дезинформационни акции и преустановяване на доставките на газ. Всяко съпоставяне сред политиката на Путин и отношението към съветския народ е нечиста сделка, предопределена да остави отворен пътя на Кремъл да диктува вътрешната политика на страната ни, както и да сложи на кантар евроатлантическата ни ориентировка. В същото време органите за сигурност, служебното държавно управление и Президентът на Републиката не могат да си разрешат спекулации с българските национални ползи, нито на тематика енергетика, нито на тематика контрашпионаж, дипломатически връзки, търговия с оръжие.

В днешния исторически миг всяко деяние или безучастие ще бъдат гледани под лупа, тъй като дефинират мястото на България в бъдещия международен ред. Призоваваме специфичните служби, гранични войски и състава на Министерство на вътрешните работи да бъдат на висотата на риска, пред който сме изправени от идна мигрантска вълна от хора, които отхвърлят да бъдат мобилизирани в Русия. Правителството би трябвало да вземе решение дали сходни лица ще бъдат допускани в България и каква е опцията, дружно с тях, да попаднат в страната ни други представители на съветските служби, с диверсионни планове.

Нито една идеология не допуска слагането в риск на българската държавност и самостоятелност! Кандидатите и представителите на властта са длъжни да запазят точно тази самостоятелност, която получиха на готово от предшествениците си!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР